wróć

Terminy Egzaminów w ramach projektu

27

lut

2023


Terminy egzaminów w ramach projektu: ”Wdrażanie kwalifikacji rynkowych ZSK w Powiecie Brodnickim” Zintegrowany System Kwalifikacji ma na celu podniesienie poziomu kapitału ludzkiego w Polsce, dzięki któremu będzie można potwierdzić umiejętności swoje lub swoich pracowników na polskim i zagranicznym rynku pracy. Ponadto ZSK ma porządkować kwalifikacje funkcjonujące w Polsce i zapewniać jakość kwalifikacji nadawanych poza edukacją formalną (tj. poza systemami oświaty i szkolnictwa wyższego).

 

RPKP.10.02.03-04-0034/19 Wdrażanie kwalifikacji rynkowych ZSK w Powiecie Brodnickim

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach EFS

 

Terminy egzaminów w ramach projektu: ”Wdrażanie kwalifikacji rynkowych ZSK w Powiecie Brodnickim”
Zintegrowany System Kwalifikacji ma na celu podniesienie poziomu kapitału ludzkiego w Polsce, dzięki któremu będzie można potwierdzić umiejętności swoje lub swoich pracowników na polskim i zagranicznym rynku pracy. Ponadto ZSK ma porządkować kwalifikacje funkcjonujące w Polsce i zapewniać jakość kwalifikacji nadawanych poza edukacją formalną (tj. poza systemami oświaty i szkolnictwa wyższego).

 

 

L.p.

Data

Egzamin

Uczestnicy

Godzina egzaminu

Czas trwania cz. teoretycznej

Czas trwania cz. praktycznej

1

27.02.2023

Programowanie i obsługiwanie procesu druku 3D

10 osób

8:00 - 11:30

30 min.

180 min.

10 osób

12:00 - 15:30

2

27.02.2023

Montowanie stolarki budowlanej

10 osób

8:00 - 15:00

113 min.

300 min.

28.02.2023

Montowanie stolarki budowlanej

10 osób

8:00 - 15:00

113 min.

300 min.

3

28.02.2023

Tworzenie witryn internetowych

10 osób

9:00 - 13:00

35 min.

175 min.

01.03.2023

Tworzenie witryn internetowych

10 osób

9:00 - 13:00

35 min.

175 min.

4

02.03.2023

Przygotowywanie potraw zgodnie z trendami rynkowymi i zasadami zdrowego żywienia

6 osób

8:00 - 13:00

94 min.

180 min.

6 osób

11:30 - 16:30

6 osób

8:00 - 13:00

6 osób

11:30 - 16:30

5

03.03.2023

Przygotowywanie potraw zgodnie z trendami rynkowymi i zasadami zdrowego żywienia

4 osób

8:00 - 13:00

94 min.

180 min.

4 osób

11:30 - 16:30

4 osób

8:00 - 13:00

4 osób

11:30 - 16:30

 

© Copyright CKZiU Brodnica. Strona wykonana przez uczniów technikum CKZiU Brodnica (kliknij, by uzyskać więcej informacji)